fbpx

GRAVIDYOGA | FJÄRDE TRIMESTERN

Gravidyoga och förberedelse inför första tiden som mamma

Med Elin Asp Karlsson
7 december

Välkommen till en eftermiddag fylld av mjuk gravidyoga, avslappning och värdefull kunskap inför första tiden med ditt nyfödda barn! Vi praktiserar gravidyoga och delar en föreläsning/samtal om första tiden efter förlossningen med fokus på amning.

Vi startar med en mjuk gravidyogaklass med fokus på axlar, rygg och höfter, områden som brukar behöva lite extra omsorg efter förlossningen när du tar hand om ditt nyfödda barn. Gravidyogan är också förlossningsförberedande.

Efter en kort paus följer föreläsning och samtal om amning, det nyfödda barnets behov och hur du som mamma kan ta hand om dig själv på ett stöttande sätt under den fjärde trimestern. Du får möjlighet att ställa dina frågor.

Vi avslutar eftermiddagen med en härlig djupavslappning.

NÄR: 7 december kl 14.00-17.00

INVESTERING: 450kr

Lärare på workshopen är barnmorska Elin Asp Karlsson

Ta gärna på dig mjuka, bekväma kläder som du både kan röra dig och slappna av i. Ta med en vattenflaska samt papper och penna. Vi har yogamattor och bolster.

Boka din plats HÄR.

Möjlighet att fråga en barnmorska

Om Elin

Elin är gravidyogalärare och barnmorska med drygt 20 års erfarenhet av att arbeta med kvinnohälsa, främst inom amning och första tiden efter förlossningen.
Som gravidyogalärare integrerar hon sina erfarenheter som barnmorska med förhoppning om att deltagarna ska känna tillit till kroppens förmåga att föda, ett ökat välbefinnande och att de känner sig förberedda inför tiden efter förlossningen.

Elin anser att de största fördelarna med att utöva yoga under graviditeten är att yogan kan lindra graviditetsbesvär, att den förbereder kvinnan inför förlossningen och att stunden på yogamattan innebär en välbehövlig paus i vardagen där kvinnan kan fokusera på sina egna behov och på barnet i magen.